kredietwaarschuwing-AFM
Onze bezoekers kiezen voor Cetelem.be

cetelem

Profiteert u ook van de laagste rente tegen de beste voorwaarden? Doe dan hetzelfde voor uw lening! cetelem.be bied u een aantrekkelijke rentevoet van 1.99% aan en voorwaarden die uw budget respecteren. Met terugbetaling via vaste maandelijkse bedragen. Zonder verrassingen en met een vooraf vastgelegde looptijd. Bovendien kan u tot 110% van de aankoopprijs van uw auto lenen. Zo betaalt u in een adem de bijkomende kosten: taksen, verzekeringen, …enz.. Type Krediet: Lening op afbetaling. Representatief voorbeeld: Lening op afbetaling voor een nieuwe wagen van 15.000€, JKP (Jaarlijks kostenpercentage) van 1.85%, vaste jaarlijkse debetrentevoet van 1.93%,terugbetaalbaar in 54 maandelijkse aflossingen van 290.51€. Totaal te betalen bedrag:15.687,54€. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door Alpha Credit n.v. doe nu uw aanvraag en simuleer een lening op www.cetelem.be en valideer uw aanvraag. cetelem.be analyseerd uw aanvraag en verstuurd een antwoord online. Zodra uw contract aanvaard is, correct ondertekend en teruggestuurd met de gevraagde documenten, schrijven ze het geld over op uw zichtrekening. We hopen dat u de wagen van uw dromen vindt. Graag tot binnenkort!

Ga Naar cetelem.be!!

Kredietpartner.be

kredietpartner Een glimmende sportwagen, een gezinsauto of een kleine stadswagen? De automarkt is zo uitgebreid dat er voor iedereen een geschikte auto, nieuw of tweedehands, te vinden is tegen een rente vanaf 5.60 %. En dankzij Kredietpartner die is gespecialiseerd in consumentenkredieten voor alle doeleinden. Dankzij deze vorm van autofinanciering kan u bovendien het volledige bedrag van uw aankoop lenen, BTW inbegrepen! U dient dus geen voorschot te betalen. Als kredietmakelaar en bemiddelaar en kredietgever garandeert kredietpartner een snelle en doeltreffende afhandeling van alle kredietaanvragen. Flexibiliteit is bij kredietpartner troef! Oplossingen vinden voor problemen, daar is kredietpartner sterk in. Administratieve rompslomp wordt bij kredietpartner tot een minimum herleidt. Ze staan bij Kredietpartner altijd klaar om uw te helpen en om antwoord te geven op al uw vragen. U kunt deze vragen stellen via telefoon, mail, fax of op kantoor.

Ga Naar Kredietpartner.be!!

Creditvite.be

creditviteBij Creditvite kan u geld lenen voor de aankoop van uw auto, nieuw of tweedehands. Zelfs het BTW-bedrag wordt door ons geregeld, u hoeft dus geen voorschot te betalen! Creditvite.be verleent alle soorten leningen en kredieten. U kan bijvoorbeeld ook lenen voor uw vakantie, voor renovaties, voor een feest of huwelijk. De mogelijkheden zijn zo goed als eindeloos. Omdat elk geval verschillend is behandelen wij alle aanvragen voor leningen en kredieten op een zeer persoonlijke manier. Hebt u een bepaald doel voor ogen waar u een lening of krediet voor nodig heeft? Dan heeft u verschillende mogelijkheden! Creditvite rond het dossier van uw lening of krediet zeer snel af, in sommige gevallen zelfs binnen de 24h00. Alles wordt daarbij in het werk gesteld om uw lening of krediet contract zo snel mogelijk in orde te krijgen

Ga Naar Credit-vite.be!!
Wij zetten op deze onafhankelijke website de interessantste deals op een rijtje! De opzet van deze website is om U duidelijke info te geven over wat de mogelijkheden zijn.

Met een slimme methode kun je online de goedkoopste lening aanvragen. Er zit namelijk veel verschil tussen de offertes die je ontvangt van aanbieders. De goedkoopste lening vind je in 5 stappen:

  1. Lees alle omschrijvingen.
  2. Bezoek websites van gekozen aanbieders.
  3. Vraag gratis offertes aan op hun website.
  4. Vergelijk offertes; let op rente en kosten.
  5. Kies de goedkoopste en neem contact op
kredietwaarschuwing-AFM

Top