Wij zetten op deze onafhankelijke website de interessantste deals op een rijtje! De opzet van deze website is om U duidelijke info te geven over wat de mogelijkheden zijn.

nederlandse-vlagPersoonlijke Leningen In Nederland Vinden.

Heb je onverwacht geld nodig en even niet tot je beschikking? Dan kan de persoonlijke lening een oplossing zijn. Lees over mogelijkheden, risico’s en aanbieders.

Wij zetten op deze onafhankelijke website de interessantste Nederlandse persoonlijke leningen op een rijtje! De opzet van deze website is om U duidelijke info te geven over wat de mogelijkheden zijn.

Persoonlijke Leningen Ontdekken In Nederland
Krediet Groep Nederland

Krediet Groep Nederland Nieuw

Krediet Groep Nederland

Wilt u geld lenen? En wilt u eens wat anders dan een nummer zijn die een lening aanvraagt? Dan heeft u het goed getroffen bij Krediet Groep Nederland. Krediet Groep Nederland bestaat al sinds 1999. Dat betekend zeker niet dat Zij een ouderwetse organisatie zijn, juist niet. Zij vernieuwen iedere dag weer opnieuw. Iedere dag kijken Ze of en hoe er nog iets beter kan om uw belangen centraal te stellen. Voor hun is er maar één belang, het klantbelang. Laat u verrassen door bij Krediet Groep Nederland uw lening aan te vragen. Zij laten u direct merken wat wij onder het nieuwe lenen verstaan. Krediet Groep Nederland is één van de snelst groeiende kredietbemiddelaars van Nederland. Zij bemiddelen voor verschillende banken. Hierdoor kunnen zij in veel gevallen een scherpe rente bieden. Daarnaast wil Krediet Groep Nederland zich onderscheiden door het geven van excellent advies aan haar klanten.

Lenen bij Krediet Groep Nederland:

 • Geld lenen in 4 eenvoudige stappen
 • Gratis advies over geld lenen
 • Aantrekkelijk aanbod

Voorwaarden van bij Krediet Groep Nederland

 • U beschikt over voldoende kennis en ervaring;
 • geen BKR-codering;
 • geen uitkeringsgerechtigden met de uitkeringen WW/ABW/WWB;
 • aanvragers zijn minimaal 21 jaar en niet ouder dan 70;
 • inkomen minimaal 1400 netto;
 • geen alleenstaande met tijdelijk dienstverband;
 • geen alleenstaande met WAO/WIA;
 • geen in- of thuis wonende;
Ga Naar Krediet Groep Nederland
A-Krediet

A-Krediet.nl

A-Krediet U wilt eerlijk, goedkoop en vertrouwd geld lenen? Bij A-Krediet bent u aan het juiste adres! Wilt u geld lenen voor de aanschaf van een auto? Heeft u een krediet nodig voor een keuken of voor een verbouwing? A-Krediet heeft altijd de juiste lening voor u. Bij hun kunt u kiezen uit de diverse soorten leningen. Zo kunt u bijvoorbeeld goedkoop geld lenen in de vorm van een persoonlijke lening met een rente v.a. 4,5% per jaar en altijd een vaste looptijd. zij vergelijken de krediet aanbiedingen bij verschillende banken en bieden u geheel vrijblijvend de goedkoopste leningofferte met de beste voorwaarden. Geld lenen bij A-Krediet doet u zonder kleine lettertjes, eerlijk en transparant. De leningen worden op een verantwoorde manier verstrekt. zij geven u advies, u kiest zelf welke lening u afsluit. Zodra u het aanvraagformulier heeft ingevuld en verzonden zullen zij zo spoedig mogelijk de aanvraag beoordelen en u een scherpe offerte aanbieden. Wanneer u gebruik wilt maken van de offerte van A-Krediet vragen zij u een aantal bescheiden, samen met de getekende offerte retour te sturen. Alle door hun opgevraagde documenten zijn van belang voor de snelheid van afwikkeling en de rente van uw financiering.

Van financiering voor een auto, boot of caravan tot een persoonlijke lening of Zelfstandigen lening. A-Krediet rekent geen grote advieskosten als andere kredietbemiddelaars. Geld lenen is een serieuze zaak. Er bestaan vele aanbieders en producten in deze markt. Maar waar gaat u geld lenen? Bij A-Krediet proberen wij het afsluiten van een krediet voor u zo eenvoudig mogelijk te maken. Onze adviseurs kijken naar uw persoonlijke situatie en geven u daarbij een passend advies over het type lening (een doorlopend krediet , persoonlijke lening , krediet voor zelfstandigen of pluskrediet )

Voorwaarden A-Krediet:

 • Geen BKR-codering;
 • Geen uitzendkrachten fase A/B;
 • Geen uitkeringsgerechtigden met de uitkeringen WW/ABW/WWB;
 • Leningen vanaf € 5.000,-
 • De aanvrager is minimaal 25 jaar en niet ouder dan 68 jaar;
 • Geen alleenstaande met tijdelijk dienstverband of WAO uitkering;
 • De aanvrager is geen zelfstandig ondernemer;
Ga Naar A-Krediet.nl
KredietSpotter

KredietSpotter.nl

KredietSpotter.nlKredietSpotter.nl helpt mensen met een oplossing die volledig aansluit bij hun persoonlijke wensen. KredietSpotter.nl spot de meest voordelige lening voor u! Lenen is in veel gevallen erg duur, daarom is het goed te weten dat KredietSpotter.nl het scherpste voorstel voor u kan vinden met een effectieve rente op jaarbasis van 4,4%. KredietSpotter helpt u discreet met het kiezen van de goedkoopste persoonlijke lening. Schakel KredietSpotter.nl in om je te informeren over jouw ideale lening. In 9 van de 10 gevallen de scherpste aanbieder van consumptief krediet. Je kunt gemakkelijk een offerte aanvragen door je gegevens en het gewenste leenbedrag in te vullen en op te sturen via de website. Daarnaast kun je ook op de website het maximale te lenen bedrag uitrekenen.

Waar Kredietspotter sterk in is:

 • Vaste rente
 • Vaste looptijd
 • U bouwt het geleende bedrag af

De website van Kredietspotter.nl is zeer overzichtelijk. Vul online je gegevens in en snel daarna weet je of jij de lening kunt krijgen en wat daarvoor de voordeligste optie is. Je krijgt direct heldere informatie over je persoonlijke lening.

Ga Naar KredietSpotter.nl
De-Leningmakelaar

De Leningmakelaar.nl

de leningmakelaarDe leningmakelaar.nl is de website van een intermediair gericht op het bemiddelen en afsluiten van consumptief krediet. De-Leningmakelaar.nl verstrekt leningen tegen vechttarieven en is hiermee een absolute prijsvechter. Geïnteresseerden kunnen via de website een lening aanvragen, en de afhandelingswijze kiezen. Een lening afsluiten via De-Leningmakelaar.nl is binnen 24 uur geregeld met de beste mogelijke voorwaarden, voor de beste prijs. Naast het afsluiten van leningen kan De-Leningmakelaar.nl eveneens adviseren en bemiddelen in verzekeringen en het maken van financiële rapporten. Met een persoonlijke lening van De Leningmakelaar kiest u voor zekerheid in combinatie met de laagst mogelijke vaste rente vanaf 5,3%. De Leningmakelaar vraagt wel om een toetsing bij Bureau Krediet Registratie (BKR) uit te voeren.

Voordelen van De Leningmakelaar:

 • Lage maandlasten en zeer scherpe rente
 • Zelf gemakkelijk uw krediet berekenen
 • Direct online uw krediet afsluiten
 • Persoonlijke en deskundig advies

U als klant bepaalt de wijze waarop u wilt dat uw lening tot stand komt. Na het invullen van het online aanvraagformulier gaat De-Leningmakelaar.nl aan de slag. De Leningmakelaar vraagt voor u bij meerdere banken de lening aan. Nadat uw aanvraag is goedgekeurd, bekijkt De Leningmakelaar samen met u welke wijze van geld lenen de beste optie is voor u.

Ga Naar De-Leningmakelaar.nl
Nederlands Krediet Collectief

Nederlands Krediet Collectief Nieuw

Nederlands Krediet Collectief

Nederlands Krediet Collectief is de onafhankelijke specialist op gebied van geld lenen. Nederlands Krediet Collectief is gericht op besparen, herfinancieren en of het afsluiten van nieuwe leningen voor consumenten. Direct online regelen in 3 stappen, discreet, eenvoudig, transparant, en voordelig! Bij Nederlands Krediet Collectief kan men een lening afsluiten vanaf € 2.500 tot maximaal € 150.000. Er wordt een minimale looptijd van 12 maanden gehanteerd en een maximale looptijd van 120 maanden. Speciaal is het Hybride krediet een exclusief product van het Nederlands krediet collectief. Dit is een combinatie van een persoonlijke lening en doorlopend krediet voor hogere bedragen tegen zeer gunstige voorwaarden. Als huiseigenaar profiteer je bij een persoonlijk lening van een extra aantrekkelijke rente waarbij ook nog eens fiscaal voordeel te realiseren is! Het Nederlands Krediet Collectief bestaat uit drie ervaren dienstverlenende partijen. Door de inkoopkracht bundeling kunnen zij u altijd een scherpe rente aanbieden.

Altijd de scherpste rente en beste voorwaarden van Nederland!

 • Klant tevredenheidsgarantie, trustpilot 9,3!
 • Direct antwoord, binnen 20 minuten een offerte
 • Online geld lenen met gratis overstap service
 • Contact zoals de klant het wenst, telefonisch, per mail of per post
 • Altijd boetevrij aflossen op alle kredietvormen

VoorwaardenNederlands Krediet Collectief:

 • geen BKR-codering;
 • geen uitkeringsgerechtigden met de uitkeringen WW/ABW/WWB;
 • aanvragers zijn minimaal 21 jaar en niet ouder dan 70; Nederland woonachtig (nationaliteit)
 • inkomen minimaal 1400 netto;
 • geen alleenstaande met tijdelijk dienstverband;
 • geen alleenstaande met WAO/WIA;
 • geen in- of thuis wonende;
 • geen zelfstandig ondernemers.
Ga Naar Nederlandskredietcollectief.nl
Findio

Findio.nl

de leningmakelaarWie geld wil lenen, is bij Findio.nl aan het juiste adres! Findio is een onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance en zij zijn marktleider in consumentenkrediet in Nederland. Credit Agricole is een grote, bekende en zeer betrouwbare financiële dienstverlener, een van de grootste financiële instellingen ter wereld zelfs. Findio is dé manier om online geld te lenen. Je kunt bij ons zelf online een lening aanvragen. Het aanvraagproces is volledig digitaal. Dit is het gevolg van onze innovatiekracht, gecombineerd met de 90 jaar ervaring binnen de holding waar Findio.nl deel van uitmaakt. Findio is een onderdeel van Crédit Agricole S.A., een van de grootste financiële instellingen ter wereld. Findio is het merk dat zich richt op kredietverlening direct aan de klant, dus ze zijn geen tussenpersoon zoals sommige andere kredietverstrekkers wel zijn. Bij Findio.nl staat het klantbelang voorop.

Daarom maakt Findio zich sterk voor de consument door de inzet van:

 • Zelf online afsluiten
 • Zelf kiezen zonder advies van anderen
 • Duidelijke taal
 • Scherpe rentetarieven
 • Boetevrij aflossen
 • 30 dagen bedenktijd
 • Focus op behoeften van de consument.

Bij een Persoonlijke Lening van Findio weet je van tevoren waar je aan toe bent: je weet welk bedrag je leent, dus ben je van plan een eenmalige, grote uitgave te doen? Voor bijvoorbeeld het kopen van een auto of het verbouwen van je huis? Dan weet je waarschijnlijk al precies welk bedrag je hiervoor nodig hebt. Herkenbaar? Kijk dan eens naar de kenmerken van een Persoonlijke Lening. Je profiteert zo van een vaste rente en een vaste looptijd.

Ga Naar Findio.nl
Frisia Financieringen

Frisia Financieringen

Frisia-Financieringen

Al ruim 35 jaar is Frisia Financieringen als bemiddelaar in consumptief krediet een begrip binnen de financiële dienstverlening. Als u geïnteresseerd bent in een lening op maat bent u bij ons aan het juiste adres! Op onze website kunt u zich volop oriënteren op al onze leningen, uw leenmogelijkheden en zelf bepalen welke lening het beste bij uw wensen en mogelijkheden past. Doorlopend krediet, Persoonlijke lening of WOZ krediet. Voor alle productvormen kunt u bij Frisia Financieringen terecht.

Lenen zonder afsluit- en advieskosten

Frisia Financieringen heeft een unieke dienstverlening, onze website is erop ingericht om u als klant zelfstandig en volledig online een lening aan te laten vragen en af te sluiten. U kunt bij Frisia Financieringen één of meerdere offertes aanvragen, wij berichten u dan direct over de mogelijkheden. Vervolgens kunt u de keuze maken van welke kredietaanbieder u een offerte wilt ontvangen, u kunt ook kiezen voor meerdere offertes zodat u deze kunt vergelijken. Dit alles is gratis en geheel vrijblijvend. Frisia Financieringen rekent geen afsluit- en advieskosten en kan lage rentetarieven aanbieden. Vraag een offerte aan en bekijk uw mogelijkheden.

Acceptatievoorwaarden bij Frisia om geld te lenen:

 • U heeft een tijdelijk of vast loondienstverband.
 • U heeft een inkomen uit een uitkering anders dan WW of Bijstand.
 • U bent 21 jaar of ouder.
 • U beschikt over een geldig legitimatiebewijs.
 • U heeft geen negatieve registratie bij Bureau Krediet Registratie te Tiel.
 • U wilt minimaal € 10.000,– lenen
Ga Naar Frisia Financieringen

Tarieven Persoonlijke Lening

Totale kredietbedrag € 2.500,- € 25.000,- € 75.000,-
Min. JKP * 8,9% 4,1% 4,3%
Max. JKP * 14,0% 8,8% 9,0%
Min. Looptijd (mnd) 6 6 6
Max. Looptijd (mnd) 180 180 180

* JKP is jaarlijks kosten percentage. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 4,1%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.vb.
Onze andere kredieten.

Doorlopend kredietMinileningAutoleningKredietkaart
Aanbieders van doorlopende kredieten met aantrekkelijke tarieven zijn op deze pagina samengebracht. Kiezen voor een doorlopend krediet is kiezen voor flexibiliteit. Het doorlopend krediet is een vernieuwbare kredietlijn die altijd beschikbaar is en zonder verantwoording mag worden opgenomen.
Vergelijk minileningen op deze pagina. Een minilening is een kleine lening en wordt wordt typisch aangevraagd om een plotse financiële tegenslag op te vangen.
Vergelijk Autoleningen op deze pagina samengesteld met de beste leningen.
Een kredietkaart is een betaalkaart waarbij uw betalingen of geld-afhalingen niet onmiddellijk van uw rekening afgaan, maar meestal op één vast moment in de maand worden verrekend, op deze pagina vindt je de beste kredietkaart aanbieders.

Met een slimme methode kun je online de goedkoopste lening aanvragen. Er zit namelijk veel verschil tussen de offertes die je ontvangt van aanbieders. De goedkoopste lening vind je in 5 stappen:

 1. Lees alle omschrijvingen.
 2. Bezoek websites van gekozen aanbieders.
 3. Vraag gratis offertes aan op hun website.
 4. Vergelijk offertes; let op rente en kosten.
 5. Kies de goedkoopste en neem contact op

Voorwaarden voor de aanvraag?

 • Geen negatieve BKR notering
 • Aanvrager voldoet niet aan de voorwaarden (minimum leeftijd, werk, etc.)
 • Aanvrager heeft eerder een aanvraag gedaan
 • Cliënt moet in Nederland wonen
 • Geen ZZP-er
 • Getrouwd of samenwonend.
 • Leeftijd: 21+ -74 jaar
 • Geen uitzendkrachten fase A/B
 • Geen uitkeringsgerechtigden met de uitkeringen WW/ABW/WWB