kredietwaarschuwing-AFM 

Minileningen In België Vinden.

Onze bezoekers kiezen voor Cofidis MyLine

cofidis direct cashVanaf 30€ per maand is het Myline geldreserve van Cofidis een snel aflosbaar krediet waarmee u 500 tot 10.001 euro snel kunt lenen om om het even welke aankoop of project te financieren, zonder dat u het gebruik moet verantwoorden. U gebruikt dan uw geld voor al uw persoonlijke behoeftes. De online aanvraag verloopt heel eenvoudig, u kiest het bedrag dat u wilt lenen, de duur van het krediet en de maandelijkse aflossingen. Als u nu online inschrijft, geniet u van een unieke rentevoet. Zodra het contract ondertekend is, worden de terugbetalingsvoorwaarden vastgelegd en krijgt u een overzicht van de aflossingen. Het geld wordt rechtstreeks op uw zichtrekening gestort.

Voordelen van Cofidis Myline:

 • U kiest het bedrag dat u nodig hebt en het bedrag van de maandelijkse aflossing dat het best bij uw budget past.
 • Uw maandelijkse aflossing verandert niet, ongeacht het gebruikte bedrag.
 • Lage rentes
 • Snel en eenvoudig proces
 • Geld opvragen zonder u daarvoor te moeten verantwoorden.
 • Eenvoudig toegang tot uw kredietaanvraag

  cofidisjkpMijn Cofidis MyLine is een snelle geldreserve of kredietopening (tussen € 500 en 10001) die u in alle eenvoud kunt beheren en die op elk moment beschikbaar is voor uw uitgaven en onverwachte kosten. U kiest het bedrag dat u nodig hebt en het bedrag van de maandelijkse aflossing dat het best bij uw budget past. Uw maandelijkse aflossing verandert niet, ongeacht het gebruikte bedrag.

Ga Naar Cofidis.be!!

Of kies voor Creditvite.be

Creditvite.beCreditvite.be verleent alle soorten leningen en kredieten. U kan bijvoorbeeld lenen voor uw vakantie, voor renovaties, voor een feest of huwelijk. De mogelijkheden zijn zo goed als eindeloos. Omdat elk geval verschillend is behandelen wij alle aanvragen voor leningen en kredieten op een zeer persoonlijke manier. Hebt u een bepaald doel voor ogen waar u een lening of krediet voor nodig heeft? Dan heeft u verschillende mogelijkheden! Bij Credivite.be kan u eenvoudig de maximum som van je lening zelf uitrekenen. Dit kan je doen met de verschillende berekeningsmodules die deze kredietstrekker op zijn pagina gratis ter beschikking stelt.

Ga Naar Creditvite.be!!

Of Een Kredietkaart Nodig?

Kies dan voor de Cofidis Mastercard®

Cofidis.beMet een een bijdrage van maar 5 euro per jaar is de MasterCard van Cofidis de ideale kredietkaart u kunt ze overal ter wereld gebruiken aan geldautomaten, in winkels en online. De ideale aanvulling op uw gewone bankkaart waarmee u uw uitgaven kunt plannen en toch het hele jaar uw budget in evenwicht kunt houden. Dankzij het netwerk van MasterCard® betaalt u uw aankopen in de winkel, in de supermarkt, op restaurant, op internet of waar u ook bent in België of in het buitenland! Online betalen is even gemakkelijk en veilig als betalen met een kaart in een winkel. Bovendien kunt u uw rekening op afstand beheren via internet en uw transacties raadplegen waar en wanneer u dat maar wilt. Uw aankopen en uitgaven worden automatisch van uw krediet gedebiteerd. U kunt kiezen om uw aankopen in één keer of in maandelijkse aflossingen terug te betalen, zo kunt u uw budget heel flexible beheren.

De voordelen van de MasterCard® by Cofidis:

 • Volledig gratis geld opnemen zowel in België als in het buitenland. Een echt voordeel in vergelijking met andere kredietkaarten!
 • Terugbetalingen volgens uw eigen ritme
 • Indien u dat wenst, kunt u uw krediet gedeeltelijk of volledig terugbetalen.
 • Een jaarlijkse bijdrage van slechts 5 euro. De kaart kost u slechts 5 euro per jaar. Een van de laagste bijdragen op de markt!
 • Aanvaard bij alle handelaars van het MasterCard-netwerk.
 • Zowel in België als in het buitenland betaalt u er al uw aankopen mee in de meeste winkels, bij grote ketens, op restaurant, in het tankstation, maar ook in onlinewinkels en op het internet.
Ga Naar Cofidis.be!!

Een Groter Bedrag Nodig?

Kies dan voor Santander.be

santander.be

Plannen is het halve werk. Daarom bent u bij Santander.be aan het juiste adres. U kunt bij Santander.be een Persoonlijke lening aanvragen zodat u meteen weet waar u aan toe bent. Natuurlijk bieden zij goede voorwaarden voor het afsluiten van een Persoonlijke lening; in 3 korte stappen doet u de aanvraag en binnen 2 werkdagen na goedkeuring maken zij het geld aan u over. Zodat u kunt doen wat u wilt doen. En of u het geld nu gebruikt voor de vakantie of voor de financiering van een verbouwing, dat bepaalt u helemaal zelf. Een grote aankoop, verbouwing of oversluiten leningen. Lenen voor uw verbouwing, auto of andere grote aankoop zoals eindelijk die wereldreis maken? Een grote beslissing in ieders leven. Het is daarom erg belangrijk dat u deze aankoop goed voorbereidt en niet voor verrassingen komt te staan.

Ontdek alle voordelen!

 • Geld lenen en vooraf weten waar u aan toe bent
 • Uw aanvraag is in 3 stappen geregeld
 • Vaste maandbedragen en vaste rente
 • Vaste looptijd tot 10 jaar
 • Voor al uw wensen tussen de €1.500 en €50.000
 • De rente van uw lening kan bij onderhoud of verbouwing aftrekbaar zijn van de belastingen

  Al één of meer leningen? Sluit over naar Santander Staat u regelmatig rood? Heeft u ergens anders al een lening? Rekent u wel eens af met uw credit card? Dan heeft u meerdere kleine leningen. Ga minder betalen en sluit uw leningen over naar Santander voor één maandbedrag. Lekker overzichtelijk. Via onze gratis aflosservice regelen wij uw overstap naar Santander. Vink “Aflosservice” aan bij uw aanvraag.Een offerte aanvragen verplicht u nooit tot het oversluiten van een lening. Dus vraag aan en zie wat u bespaart!

Ga Naar Santander.be!!
Wij zetten op deze onafhankelijke website de interessantste deals op een rijtje! De opzet van deze website is om U duidelijke info te geven over wat de mogelijkheden zijn.

Met een slimme methode kun je online de goedkoopste lening aanvragen. Er zit namelijk veel verschil tussen de offertes die je ontvangt van aanbieders. De goedkoopste lening vind je in 5 stappen:

 1. Lees alle omschrijvingen.
 2. Bezoek websites van gekozen aanbieders.
 3. Vraag gratis offertes aan op hun website.
 4. Vergelijk offertes; let op rente en kosten.
 5. Kies de goedkoopste en neem contact op
kredietwaarschuwing-AFM

Top