kredietwaarschuwing-AFMWij zetten op deze onafhankelijke website de interessantste deals op een rijtje! De opzet van deze website is om U duidelijke info te geven over wat de mogelijkheden zijn.

Visa World Card

Visa World Card

Met een Visa World Card betaalt u snel, gemakkelijk en veilig. Overal ter wereld. Online een reis boeken, kleding kopen in een winkel of de rekening van een hotel betalen, met uw creditcard van Visa is het zo gedaan. Nu de Visa World Card nú het eerste jaar gratis en met € 50,- cadeautegoed! Of vraag een  Special Cards aan U profiteert van dezelfde voordelen als bij de Visa World Card. Daarnaast draagt u met de Visa World Panda Card het Wereld Natuur Fonds (WNF) een warm hart toe. De Photo Card is een creditcard die u zelf ontwerpt met één van uw eigen foto’s.

Waarom Een Visa World Card?

Met een creditcard van Visa kunt u bij meer dan 27 miljoen acceptatiepunten wereldwijd betalen. Daarmee is de Visa World Card de meest geaccepteerde creditcard ter wereld. U rekent af met uw handtekening of door het intoetsen van uw pincode. In het buitenland kunt u bijna overal terecht met de Visa creditcard. Wereldwijd meest geaccepteerde creditcard; Maandelijks online rekeningoverzicht met 180 dagen Aankoopverzekering en € 2.500,- extra bestedingsruimte en is volledig bank onafhankelijk;

U kunt een World Card aanvragen als u:

 • minimaal 18 jaar bent
 • in Nederland woont
 • een geldig Nederlands identiteitsbewijs of een verblijfsvergunning voor onbepaalde tijd heeft
 • een netto maandinkomen heeft van minimaal € 1.150,-
 • een (mobiel) telefoonnummer heeft
 • geen negatieve BKR-registratie heeft
Ga Naar Visa World Card!!

Prepaid MasterCard

Prepaid MasterCard

xxxDe voordelen van een Prepaid MasterCard zijn wereldwijd kunt u op 30 miljoen adressen met uw Prepaid MasterCard betalen. In winkels, restaurants, hotels en bij benzinestations; u heeft altijd de juiste valuta op zak. Online shoppen is makkelijk, snel en kan de hele dag door. Maar wat als uw pakketje niet aankomt? Of na ontvangst beschadigt? Dan kunt u terugvallen op de Aflevergarantie en Aankoopverzekering.  U vraagt een Prepaid MasterCard eenvoudig aan met het online aanvraagformulier. Op basis van uw gegevens neemt ICS uw aanvraag voor een Prepaid MasterCard in behandeling. Vrijwel alle aankopen die u met uw Prepaid MasterCard doet, zijn allemaal automatisch 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. Ook krijgt u standaard Aanvullende Reisverzekeringen met uw creditcard.

Stort binnen een maand € 15,- en ontvang € 5,- cadeau

Geen BKR-toetsing (Omdat het een prepaid Card is en u zelf uw saldo op de Card kunt bepalen, vindt er geen financiële toetsing plaats. U komt in aanmerking voor de Prepaid MasterCard als u minimaal 18 jaar of ouder bent.
• Geen rente en verborgen kosten
• Altijd en overal inzicht in je uitgaven
• Anoniem betalen
• Ideaal om online games mee te kopen

Ga Naar de Prepaid MasterCard!!

Money2Go MasterCard®

Money2Go MasterCard

De Money2Go MasterCard® is voor iedereen. De kaart biedt je de voordelen van een creditcard, maar maakt het mogelijk je uitgaven te controleren en je budget in de gaten te houden. Je laadt gemakkelijk een tegoed op je kaart en kunt online en wereldwijd bij meer dan 33 miljoen acceptatiepunten betalen. De kaart is niet gelinkt aan je bankrekening en veiliger dan contant geld op zak. Voor het aanvragen van de Money2Go MasterCard® is geen BKR toetsing nodig. De Money2Go MasterCard® is ideaal voor vakanties in het buitenland. Je kunt de kaart wereldwijd gebruiken bij hotels, autoverhuur bedrijven, restaurants, boeken van excursies en nog veel meer locaties. Het grote voordeel is dat je de beste interbancaire wisselkoers krijgt voor je aankopen.

Geen BKR-toetsing
• Geen rente en verborgen kosten
• Altijd en overal inzicht in je uitgaven
• Anoniem betalen
• Ideaal om online games mee te kopen

Ga Naar de Money2Go MasterCard®!!

MasterCard Classic 

MasterCard Classic

U wilt niet teveel contant geld op zak hebben? En toch de zekerheid en het gemak van een gunstig en wereldwijd geldig en efficiënt betaalmiddel? Dan is de MasterCard Classic precies wat u zoekt. MasterCard Classic is een kredietkaart met een standaard uitgavenlimiet van 2.500 EUR. Wanneer u aankopen doet of geld afhaalt met MasterCard Classic, gaat het bedrag niet meteen van uw rekening, maar op één vaste dag in de maand. De kaart wordt aanvaard door miljoenen handelaars, overal ter wereld en op het internet. Vrijwel alles wat u koopt en afrekent met uw MasterCard Classic is 180 dagen gratis verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. U kunt ook kiezen voor een verzekerde periode van 365 dagen.

Nu de MasterCard Classic nú het eerste jaar gratis en met € 25,- cadeautegoed!

Waarom Een MasterCard Classic?

 • Jaarlijkse Card-bijdrage is slechts € 14,95
 • Geen BKR-toetsing bij aanvraag
 • De limiet op de prepaid card is het positieve saldo
 • Altijd Inzicht op uw uitgaven met de gratis ICS App
 • Gratis 180 dagen Aankoopverzekering
 • Gratis Aanvullende Reisverzekeringen
 • Fraudepreventie, Internet- en Aflevergarantie
Ga Naar MasterCard Classic!!

ABN AMRO Creditcard

abn amro ard

Een ABN AMRO Creditcard is ideaal voor op vakantie. U huurt makkelijk een auto en boekt eenvoudig een hotel. Maar een ABN AMRO Creditcard is ook handig voor uw online aankopen in binnen- en buitenland. Uw aankopen zijn vrijwel altijd meteen verzekerd. Betaalt u uw online aankopen graag met uw creditcard? Met de MasterCard SecureCode (ook bekend als 3D Secure) is uw betaling extra veilig. Het is een persoonlijk wachtwoord net als uw pincode. U voert uw persoonlijke wachtwoord in als u online met uw creditcard betaalt. Zo bent u nóg beter beschermd tegen misbruik. Hou uw MasterCard SecureCode goed geheim. U kunt uw openstaande saldo maandelijks terugbetalen, maar u kunt ook kiezen voor gespreid betalen. U betaalt bij  aan ABN Amro elke maand 3% van het openstaande saldo, met een minimum van € 20,-

 • Wereldwijd en online betaalgemak
 • Vrijwel al uw aankopen verzekerd
 • Credit Card zonder extra kosten bij een betaalpakket

U betaalt veilig met een ABN AMRO Credit Card. Ook op vakantie. Als u nu een creditcard aanvraagt, krijgt u de Secrid Cardprotector ter waarde van € 24,95 cadeau. De ideale pasjeshouder voor al uw losse pasjes.

Waarom Een ABN AMRO Creditcard?

 • Jaarlijkse Card-bijdrage is € 0,- bij een Privé Pakket
 • Vluchtvertragingsverzekering
 • Altijd Inzicht op uw uitgaven met de gratis App
 • 180 dagen aankoopverzekering
 • Bagagevertragingsverzekering
 • Fraudepreventie, Internet- en Aflevergarantie
Ga Naar ABN AMRO Credit Card!!

ANWB Visa Card 

classiccard

Makkelijk en veilig betalen, ook voor je wintersport. Met de voordelige ANWB Visa Card betaal je makkelijk en veilig al je (online) uitgaven. Betaal er bijvoorbeeld je nieuwe ski’s mee dan zijn deze 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en schade. Ook de tankbeurt onderweg en je skipas betaal je eenvoudig met deze Card. Vraag daarom nu de ANWB Visa Card aan. Deze is nu het eerste jaar gratis én je ontvangt €20,- tegoed. Vrijwel alle aankopen die je doet met de ANWB Visa Card zijn daarmee tot 180 dagen verzekerd (na aankoopdatum) tegen schade, verlies of diefstal. Bij online aankopen kan het helaas gebeuren dat een bestelling niet wordt geleverd. Heb je de aankoop gedaan met je ANWB Visa Card, dan kun je aanspraak maken op de Aflevergarantie: Wordt een online aankoop niet geleverd dan krijg je je geld terug.
De ANWB Visa Card wordt vrijwel overal ter wereld geaccepteerd als betaalmiddel. Erg prettig, zeker in het buitenland. Met een minimale bestedingslimiet van € 2.500 heb je altijd voldoende geld op zak.Met een ANWB Creditcard betaal je veilig, makkelijk en snel. Bijvoorbeeld bij hotels, campings, tolwegen, tankstations, restaurants, of bij het shoppen tijdens een city trip.

Alle leden die in de periode van 1 maart t/m 30 april 2018 een ANWB VISA Card aanvragen krijgen het volgende aanbod:

• €20,- welkomsttegoed.
• Dit aanbod geld ook voor de VISA jongeren card en de Mastercard
• Bij de Gold card geldt tevens: het eerste jaar voor maar €18,75 (daarna €37,50 per jaar). De extra (partner)pas is standaard inbegrepen.

Met de ANWB Creditcard app kun je heel makkelijk je uitgaven met de ANWB Creditcard inzien. Ideaal om tijdens je vakantie controle te houden over je uitgaven!

 • Wereldwijd veilig en makkelijk betalen
 • Aankoopverzekering 180 dagen
 • Aflevergarantie: niet geleverd, geld terug
Ga Naar ANWB Visa Card!!

Onze andere kredieten.

Persoonlijke leningDoorlopend kredietMinileningAutolening
De persoonlijke lening staat ook wel bekend als een “lening op afbetaling”. Hier vindt u een lijst met betrouwbare kredietverstrekkers die interessante voorwaarden hebben. Omdat veel kredietverstrekkers een rentevoet hanteren op basis van je persoonlijke situatie raden we aan om aanvragen bij de verschillende kredietaanbieders een offerte aan te vragen.
Aanbieders van doorlopende kredieten met aantrekkelijke tarieven zijn op deze pagina samengebracht. Kiezen voor een doorlopend krediet is kiezen voor flexibiliteit. Het doorlopend krediet is een vernieuwbare kredietlijn die altijd beschikbaar is en zonder verantwoording mag worden opgenomen.
Vergelijk minileningen op deze pagina. Een minilening is een kleine lening en wordt wordt typisch aangevraagd om een plotse financiële tegenslag op te vangen.
Vergelijk Autoleningen op deze pagina samengesteld met de beste leningen.

Met een slimme methode kun je online de goedkoopste lening aanvragen. Er zit namelijk veel verschil tussen de offertes die je ontvangt van aanbieders. De goedkoopste lening vind je in 5 stappen:

 1. Lees alle omschrijvingen.
 2. Bezoek websites van gekozen aanbieders.
 3. Vraag gratis offertes aan op hun website.
 4. Vergelijk offertes; let op rente en kosten.
 5. Kies de goedkoopste en neem contact op

Voorwaarden voor de aanvraag?

 • Geen negatieve BKR notering
 • Aanvrager voldoet niet aan de voorwaarden (minimum leeftijd, werk, etc.)
 • Aanvrager heeft eerder een aanvraag gedaan
 • Cliënt moet in Nederland wonen
 • Geen ZZP-er
 • Getrouwd of samenwonend.
 • Leeftijd: 21+ -74 jaar
 • Geen uitzendkrachten fase A/B
 • Geen uitkeringsgerechtigden met de uitkeringen WW/ABW/WWB
kredietwaarschuwing-AFM

Top