Wij zetten op deze onafhankelijke website de interessantste persoonlijke leningen in België op een rijtje! De opzet van deze website is om U duidelijke info te geven over wat de mogelijkheden zijn.Logo

Naam

Info

Offerte

CofidisCofidis Personal Loan 10 out of 10 stars (10 / 10)De persoonlijke lening van Cofidis is een krediet op maat: je kiest het bedrag dat je nodig hebt.Meer informatie!
Credafin.beCredafin.be 10 out of 10 stars (10 / 10)Credafin, de specialist in consumentenkredieten in Franstalig België, is een bedrijf dat de beste tarieven op de marktMeer informatie!
mozzenoMozzeno 9.5 out of 10 stars (9,5 / 10)Mozzeno is het eerste online platform waarmee particulieren onrechtstreeks geld kunnen lenen van andere particulieren. Met een verlaging van de kosten van uw lening als u elke maand correct terugbetaaltMeer informatie!
Finday.beFinday.be 9.5 out of 10 stars (9,5 / 10)Het Franstalige Finday.be biedt een breed scala aan krediet- en verzekeringsoplossingen.Meer informatie!
Wifina.beWifina.be 9.5 out of 10 stars (9,5 / 10)Wifina is een ultra gedigitaliseerde kredietmakelaar met een uniek systeem in België met zeer korte procedures (max. 3 min.) Met een onmiddellijke antwoord voor de klant. Wifina werkt in Franstalig België..Meer informatie!
buywayBuy Way 9 out of 10 stars (9 / 10)U kiest op voorhand de duur van de lening en het bedrag van de aflossing.Meer informatie!
SantanderSantander [usr8.5]Santander reeds 25 jaar de specialist in krediet met directe behandeling en excellente klantenservice en een voordelige rentevoet.Meer informatie!
Bpost bankBpost bank 7.5 out of 10 stars (7,5 / 10)U bepaalt het bedrag en de looptijd. Terugbetalen zonder verrassingen.Meer informatie!


Bekijk al onze kredieten.

Persoonlijke leningDoorlopend kredietMinileningAutoleningKredietkaart
De persoonlijke lening staat ook wel bekend als een “lening op afbetaling”. Hier vindt u een lijst met betrouwbare kredietverstrekkers die interessante voorwaarden hebben. Omdat veel kredietverstrekkers een rentevoet hanteren op basis van je persoonlijke situatie raden we aan om aanvragen bij de verschillende kredietaanbieders een offerte aan te vragen.
Aanbieders van doorlopende kredieten met aantrekkelijke tarieven zijn op deze pagina samengebracht. Kiezen voor een doorlopend krediet is kiezen voor flexibiliteit. Het doorlopend krediet is een vernieuwbare kredietlijn die altijd beschikbaar is en zonder verantwoording mag worden opgenomen.
Vergelijk minileningen op deze pagina. Een minilening is een kleine lening en wordt wordt typisch aangevraagd om een plotse financiële tegenslag op te vangen.
Vergelijk Autoleningen op deze pagina samengesteld met de beste leningen.
Een kredietkaart is een betaalkaart waarbij uw betalingen of geld-afhalingen niet onmiddellijk van uw rekening afgaan, maar meestal op één vast moment in de maand worden verrekend, op deze pagina vindt je de beste kredietkaart aanbieders.

Met een slimme methode kun je online de goedkoopste lening aanvragen. Er zit namelijk veel verschil tussen de offertes die je ontvangt van aanbieders. De goedkoopste lening vind je in 5 stappen:

  1. Lees alle omschrijvingen.
  2. Bezoek websites van gekozen aanbieders.
  3. Vraag gratis offertes aan op hun website.
  4. Vergelijk offertes; let op rente en kosten.
  5. Kies de goedkoopste en neem contact op