[customborder] Nederlandse Prepaid kaarten. [/customborder]

Money2Go MasterCard10 out of 10 stars (10 / 10)

Visa World Card[boxibt style=”info” closebutton=”no”] De Money2Go MasterCard is de prepaid kaart ontwikkeld voor alle dagelijkse behoeften. Met de Money2go MasterCard kunnen kaarthouders online en in winkels veilig aankopen doen, rekeningen betalen, hun reiskosten betalen in het buitenland en nog veel meer. Deze MasterCard is ontwikkeld voor snelle veilige en gemakkelijke betalingen.

Voordelen die kaarthouders van de Money2Go MasterCard hebben: 

Geen krediet check en is makkelijker en veiliger dan contant geldook is het makkelijk in gebruik en makkelijk te controleren. De perfecte oplossing op reis en met een 100 % approval rate!

Gebruik uw Money2Go MasterCard bij meer dan 33 miljoen winkeliers over de hele wereld die MasterCard accepteren en shop zonder risico. Of Contant geld opnemen bij meer dan 1,5 miljoen geldautomaten over de hele wereld met een veilige kaart met chip en PIN code en de uitgaven kan je bijhouden op de Money2Go website, die ook toegankelijk is met je Smartphone. Altijd de kaart online laden met iDEAL en gebruik van de unieke Contactloze betaalmethode.

[buttonibt title=”Money2Go MasterCard” url=”http://tc.tradetracker.net/?c=19670&m=763964&a=217871&r=&u=” rel=”nofollow” style=”primary”]Ga Naar Money2Go MasterCard!![/buttonibt][/boxibt]